-ALT TIL DINE BLOMSTER KREATIONER
0  Vare(r)  -  Vis kurv
0,00
Vis kurv
I alt   0,00 DKK
Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, cookies og persondatapolitik, gælder for alle leverancer fra Blomsterideen.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Blomsterideen. 

Betaling.
Blomsterideen modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, Mobilepay, Internationale MasterCard og Bankoverførsel.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Ved Bankoverførsel sendes varerne først når betalingen er registeret på kontoen.
Bemærk: Fakturaen bliver sendt efter pakken er sendt herfra, og i nogle tilfælde kan der godt gå nogle dage inden den modtages.

Levering.
Alle pakker sender med Gls, hvor du kan vælge om det skal leveres hjem til din hjemmeadresse el pakkeshop nær din adresse. Leveringstid 1-4 dage, alt efter hvor hurtigt Gls er, pakkerne sendes herfra inden kl 9 om morgenen. Varerne kan også hentes hos Blomsterideen efter aftale.

Reklamationsret.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader opstået ved forkert betjening af produktet.
Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
Blomsterideen.dk
Vejrupsøvej 9
6893 Hemmet
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages returret på fysiske varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen skal gives pr. mail på info@blomsterideen.dk eller på telefon 23456137 til Bo Nielsen. I meddelelsen skal du oplyse ordrenummer samt gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Vælger du at fortryde dele af dit køb, refunderes leveringsomkostningerne ikke.
Du skal stadig selv stå for returneringsomkostningerne.
Ved returnering sendes til:
Blomsterideen.dk
Vejrupsøvej 9
6893 Hemmet.
Der modtages ikke pakker på efterkrav.
Fortrydelsesformularen finder du her som sendes med varen retur, eller på mailen.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord: Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Brug af Cookies.
Du vil kunne læse om vores cookiespolitik her: Cookies


Når du besøger vores Facebook-side.
Du vil kunne læse mere om vores indsamling af personoplysninger fra facebook her: Facebook

Persondatapolitik hos Blomsterideen.dk
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Blomsterideen.dk. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, postadresse, leveringsadresse(hvis den varierer fra postadressen) telefonnummer, e-mailadresse og betalingsoplysninger. Dine oplysninger vil blive slettet, når vi ikke længere er forpligtet til at opbevare dem i henhold til regnskabsloven.

Blomsterideen indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
Besøger vores hjemmeside
Gennemfører et køb af vores produkter
Opretter en kundekonto
Anmelder vores hjemmeside
Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.Blomsterideen.dk er Blomsterideen, Bo Nielsen, Vejrupsøvej 9 6893 Hemmet. CVR: 35095276

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, faktura samt en leveringsbekræftelse, telefonnummer for at modtage info omkring pakkelevering.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma via pakkelabels, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Blomsterideen.dk

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@blomsterideen.dk

Som registreret hos Blomsterideen.dk v/ Bo Nielsen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataforordningen og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Blomsterideen.dk v/ Bo Nielsen via E-mail: info@blomsterideen.dk

Klage.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@blomsterideen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@blomsterideen.dk


Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Alle priser i Blomsterideen - på web-adressen http://www.blomsterideen.dk - er inkl. Moms.
opdateret 23.5.2018